iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 25 January 2010

the sweetest smile contest

salam....lynn join contest lg..
syarat2nye adalah...



1. Terbuka kepada SEMUA BLOGGER

2. Copy Stiky Mode kat atas ni, pastu letakkan kat SIDE BAR korang berserta link (kalau x de link automatik tidak akan dilayan)

3. Jadi FOLLOWER kepada kedua-dua blog kat bawah ni ekk

http://delisyaoutlet.blogspot.com/-da
http://nardpunyeciter.blogspot.com/-da

4. Add semua blog kat atas dalam blog list korang-da

5. Copy jugak banner kat bawah ni kat SIDE BAR korang gak ye..

(copy banner ni skali ek)

6. Uploadkan sekeping atau 2 gambar anda yg bertudung/menutup aurat. Tak kisah samada memakai selendang/tudung yang dibeli di Delisya's Collection @ tidak. Apa yang penting anda mesti senyum semanis-manisnya okeh! Tak kisah lah senyum tu nampak gigi ke tak ke...yang pasti anda tersenyum. Senyuman anda yang paling menawan pasti akan terpilih ..hehe..-0k


7. Nyatakan pendapat anda tentang blog Delisya's Collection.. (Ehe...x semestinya yang baik2 aje..nak kutuk2 pun boleh jugak..haha..leh la aku improvekan lagik)-ok...

a) Tidak perlu elaborate panjang lebar, hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)

b) Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.-da

c) Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bukan ahli blogger...(takde istilah berat sebelah ek )

d) 2 hadiah utama & 3 hadiah saguhati

e) Tarikh akhir penyertaan :- 25 Januari 2010
neh la gambar yg dipertaruhkan...

~


~

~


~





ini adalah candid picture..tgah tersengih2 tibe2 de orang amk gambar....
hope di terime walaupon time neh tudung yg digayakan agak selebet..hehhe


ok bout delisya's collection neh...pes time lynn jenguk blog neh..lynn mnat sgt dgn collection yg ada antara yg lynn minat di delisya's collection neh adalah:


macam2 jenis ade....tgk la warna pon menarik kan?? mmg mudah terpikat ngn collection kat sini...bukan neh je..ade yg lain...
tgk bawah neh...ade brooch gak..murah2...yg neh berbentuk love...



actually neh la yg pling lynn suke..ada cara2 nak memakai shawl neh..lynn pon masih belajar tuk pkai shawl neh..jd x rugi klau kite gi kat delisya's collection.. macam2 ada kat c2...hehe..hope diterime...
salammm



Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!