iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 15 January 2010

colourful contest



Salam sume...
orait, since kite pon dah msuk tahun baru..
win dari pihak flowergenuine's nak anjurkan stu contest..
contest ni bermula dari 2 January 2010-17 January 2010


SYARAT2 NYE..

Korang mestilah menjadi follower blog ni.
Then copy banner di atas and upload kt blog korang (side bar).
Link kan banner di atas kepada blog ini, FLOWERGENUINE's ART dan bloglist ye.
Buat satu entry untuk contest ni berserta banner ye. That sticky one pun xpe.
if nak letak picture korang tgh mengira pun digalakkan.



WHAT SHOULD U DO?

Orait, first kire jumlah perkataan "FLOWERGENUINE'S"
Kire jumlah arrow

Kire jumlah circle


Ok, once u have done , leave me ur link kt enrty ni taw.
Jawapan anda bolehlah diserahkan kepada email ini,

PRIZES

Hadiah akan diberi kepada seorang pemenang shaja. Tetapi sekiranya terdapat banyak sambutan, pemenang mungkin akan ditambahkan kepada 3orang.

Hadiah nya adalh rahsia.

ok jom2 join...bnyk gile contest lynn join..hahahaha


Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!