iklan neh besshhh lerrr..

Wednesday, 5 February 2014

We are Here again n again | Taman Botani Negara

Assalamualaikum~~

lynn sebenarnya tak sihat sangat.. dari Jumaat cuti CNY.. gagahkan diri jugak la nak pergi.. malam lepas makan Steamboat tu... memang tak boleh tidur.. sebab idung duk tersumbat.. tengok en roommate tidur best je..

so pagi2 nak pergi botani.. memang lemau ler.. malas... tak de mud...huhu... badan tak sedapkan.. tapi redah jelah.. layan jelah..kalau buat ngada-ngada makin teruk kang...(padahal memang ngada2 pun..)

kita selfie dulu!! kakaka

with en roommate.. tukang urut tetap time bini lenguh2 badan.. sakit kepala... bukan bini je.. umi ayah.. package sume.. en roommate urut..love u for ever n ever..

dari instagram ateh.. 

muka baru sampai.. tunggu en roommate la pergi toilet..lamanyaaa...

dalam bus time nie... guna front camera jelah..hehe

sorrylah banyak gambar kami..bukan haiwan..hehe

hubby n wifey!!


tak dapat balik johor my hometown.. pergi umah johor pun jadilah...

si bini yang kena sound dengan laki.. kenapa gedik sangat nie.. dah lama kot tak main tengteng.. 
 ( gedik+happy tulah awet muda..ramai gurls kat luar sana yang bru kenal kata bini nie baru lepas spm..kah3..girls tu..muka awet muda.. badan memang tak lah.)

boleh plak en roommate tutup muka umi.. masing2 dengan tongkat.. 





penat menapak kaki..

sambil jalan snap2 lagi..memang kaki snap..

tengok ape?

akhirnya balik.. biasalah..sebelum balik g penuhkan perut yang dah sedia penuh..
sabtu malam makan steamboat&bbq, pagi k.long my biras masak mee wantan.. lynn makan je tau..tak tolong pun.. time tu memang sifat nak tolong tak ujud.. sebab layan pening kepala..haduii demam kan dengan tekak perit.. rasa nak baring je.. tapi en roommate nak jugak pergi botani.. nasib la time kat botani dah kluar peluh..naik basikal walaupun kejap..dah ada tenaga balik..tu cakap tadi..jangan ngada2 ..klau ngada2 memang lambat la baik..~ ..






daaa.. tu je untuk setakat ini... ehemmss.. lynn dah kerja.. en roommate cuti lagi.. so request nak en roommate hantar g kerja & balik kerja.. dan semestinya... approved! thanks.. tapi bini yang kena drive masa balik kerja aishemen







Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!