iklan neh besshhh lerrr..

Wednesday, 9 October 2013

Ainul Batrisyia dah 3 tahun!!!

Assalamualaikum~~~
 yey!! akhirnya berjaya juga update blog..dah lama jugak la tak update2 kan...
semalam 8/10/2013..genap la usia kesayangan makngah 3 tahun....

semoga ainul batrisyia jadi anak yang soleh dan taat pada ibu dan ayah.. di usia 3 tahun..isyia dah pandai macam2..alhamudilah...

semalam mak ngah telefon tapi isyia tak nak cakap dengan makngah..isyia cume ketawa2 je.. tapi kalau mkngah dah lame tak telefon..isyia rindu..isyia siap report kat nenek yg mkngah tak telefon... ciss...

insyaAllah minggu nie makngah balilk.. pakngah ckap hari sabtu...tapi tak tau la pakngah tu..busy memanjang...tapi kalau pakngah outstation mak ngah balik je la... 


persoalannya...sanggup ke lynn balik sorang2 je? hahaha.... bukan tinggal en roommate pun..kalau duduk rumah sendiri pun sorang2.. kalau en roommate kena outstation hari jumaat nanti..baru la balik sorang2.. susah betol keje kalau tak ade planning nie...main tibe2 je suruh outstation...

minggu lepas en roommate outstation sampai ke johor... lynn ade suruh en roommate singgah kejap je rumah mak lynn...tapi dia tak nak takut tak sempat nak buat kerja..yelah nak balik kajang cepat2..tak nak tinggal lynn lame2 konon-kononnye la... sekali dengan tibe2...

"hooney abg tidur rumah mak malam nie"

huarghhhh...hati menjerit2 nak ikut...rindunye  nak balik rumah mak..dah la last balik mase raye tu.... hisshhhh......


ok daaaaaaaaaaa






Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!