iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 31 May 2013

kluang | makcik kawen

Assalamualaikum~~~

yey!!! akhirnye makcik lynn dah kawen dah.... tinggal lagi sorang je makcik lynn yang belum kawen..tahun depan le nampaknye....
sedikit cerita time dekat kluang....

lynn gerak balik kluang hari khamis..dan balik kajang hari isnin...

tapi sebenarnye gambar kami je banyak...jom tengok...


dah sampai kluang ...terus ambil ainul batrisyia...macam biase la... amik gambar candid je...hehe...

makcik lynn nikah dekat rumah atok je... hari jumaat lepas sembahyang jumaat... gambar lynn tak dapat ambil... ramai sangat...malas nak berhimpit2...hehe..lepas nikah magrib tu kami balik umah mak..ala umah mak n umah atok 5/10 minit je..x jauh pun...


nak gerak g umah atok malam ade khatam al-quran dan malam berinai...


dah besar dah kesayangan makngah nie... 

gambar pengantin perempuan tak sempat nak ambil... time nie pengantin lelaki tengah berarak.. untuk malam berinai...

makanan yang di tunggu2.. kegemaran kami ialah daging black pepper atok ayah...sedap gillerr!!

masa majlis  sebelah perempuan memang tak pegang kamera pun... ehsan gambar daripada sedara mara je la jawabnye..

tema hari tu adalah peach dan hijau...tapi kami semua adik beradik, anak sedara, cucu cicit semua pakai warna peach...

hari sabtu majlis perempuan...dan hari ahad majlis sebelah lelaki..tema warna merah tapi kami keluarga daripada pihak perempuan pakai baju warna pink...

dalam perjalanan... berkonvoi dari kluang ke pagoh muar 7 biji kereta... 

nie la first time en roommate join keluarga lynn punya majlis perkahwinan.. lynn suruh en roommate pakai baju warna pink dia tak nak sebabnye segan lelaki pakai baju warna pink..kalau peach tu ok la...nie pink...so en roommate pakai baju hitam ade line pink... padahal pakcik makcik semua pink..lelaki ke perempuan ke...semua pink...



see..pink kan...atok pun pink..hehehe


aqil amsyar pun pink....hehe... ok la en roommate lepas nie die kene ikut jugak tema warna baju.. 

famly lynn..kesian aqil kepanasan...hehe...

sebahagian daripada cucu cicit keluarga mat saman.. cucu menantu cume en roommate sorang je kat sini... masih banyak lagi yang kurang nie... kalau tak...tak muat pelamin...hehe

malam tu..atok ajak makan luar..hehe..dah memang menjadi kebiasaan selepas majlis kahwen mesti makan ramai-ramai...walaupun still ade yang tak dapat join sebab nak kerja dah hari isnin tu.. lokasi makan malam tu..dekat2 dengan rumah atok je..sebab masing-masing dah penat... tapi syok dapat makan cm nie..bukan selalu...

gambar candid... baju biru tu bakal pakcik lynn..insyaallah tahun depan.. 

dan yang paling penting gambar kami yang debab2 nie...hehe..laki bini badan same naik...
 hari isnin tu balik kluang... 15 jun nanti kami balik lagi..majlis untuk aqil amsyar pulak...yey!!

daaaa





Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers