iklan neh besshhh lerrr..

Thursday, 5 August 2010

kenangan lama....

salam....
sekarang lynn berada di kampung tercinta....hihi kampung la sangat...
seronok kan dapat on9 di rumah sendiri..rase nyaman saje...
oh yeerrr..nak bercerite tentang kenangan lama...

seharian berseorangan dirumah memang la membosankan...tp kadang2 terase seronok jugak kan?? td tibe2 jek lynn bongkar laci, sebab nak cari cd2 lame... tibe2...

owh...lynn terpandang vcd nie...dah lame x dgr...

perempuan seusia lynn, mmg x boleh tipu la kan? mst sume minat dgn new boyz mase tu...
kemunculan new boyz era tahun 2000 n lynn berusia 12 tahun..
oo yer..vcd tu original k..
lynn x de duit nak beli cd tu...
n thanks tu my father..sebab belikn tuk angah n along...al maklumlah..ayah lynn jugak seorang pencinta muzik...jd x kan die nak hampekan harapan anak2 die kan???

nie la buktinye vcd nie original....ade autograf


walaupun dah bertahun, tapi vcd nie masih tersimpan dengan baik dan boleh di mainkan lagi...hihi..beli la yg original.....
kemunculan new boyz jugak la yg menyebabkan banyak kemunculan band remaja yg lain.. seperti Q-face, Antz, boboy...
namun sampai sekarang, new boyz masih bertapak di dunia seni tanah air...lagi2 selepas tomok menjuarai OIAM...new boyz dan tomok terus diminati..

tak kisah la ape orang lain nak bercerita mengenai new boyz..yg penting mereka pernah menjadi fenomena suatu ketika dahulu....

sejarah mungkin berulang??






Image Hosted by ImageShack.us

2 comments :

Anne Boleyn said...

salam..

lama dah tak datang blog ni since anne boleyn cuti dari blogging untuk 2 minggu. thanx sebab sudi lagi dtg blog bagi komen.. :)

hehe sezamanlah kite...dulu minat gak lah new boyz. yeah.. sejarah mungkin berulang.:p

p/s: jom baca entry pasal MTV Worldstage. :)

Aidi-Safuan said...

pergh!!!! jiwang~
OMG!!! :P

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers