iklan neh besshhh lerrr..

Sunday, 27 December 2015

Bermula sudah perpisahan selama 6 bulan kami..

Assalamualaikum~~



 ini lah kenangan pakngah melayan anak-anak buahnye.. ni hari jumaat..hari terakhir en roommate akan ade di kluang.. sebenarnye my en roommate ni akan menjalani latihan polis selama 6 bulan di Kuching sarawak.. Jadi selama ketiadaan en roommate ni  lynn akan duduk di kluang...tak duduk di kajang lagi.. emak dan ayah akan jage...yeayyyy..hehe


Hari yang ditunggu dah tiba... hari sabtu en roommate akan balik ke kl rumah parents die.. dan akan lapor diri di jalan semarak pada 28/12/2015 seterusnya akan ke Kuching pada 29/12/2015..
lynn cuma hantar en roommate di stesten bas kluang je..haha aci x..

dah berkali2 cakap dekat en roommate nak hantar sampai die lapor diri..tp die tak kasi... katenye bile lynn dah ade kat kluang lynn dah selamat dan die pun dah tau lynn dah selamat di sisi parents lynn..kalau hantar die kat jalan semarak nanti die dah masuk terus tak boleh nak contact lynn so die tak nak tertanya2 lynn dah sampai kluang ke belum..

lagi pun lynn dah mula kerja hari isnin ni.. hehe sebagai cikgu tadika je.. so mmg dah x boleh nak hantar en roommate...

lynn harap urusan selama kami berjauhan ni dipermudakan oleh Allah.. semoga kami berjaya menempuhi nye selama 6 bulan.. amiin...




No comments :

iklan-iklan!!!