iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 28 December 2015

Lapor diri..

Assalamualaikum~~

ni la harinye en roommate akan lapor diri di Pulapol jalan semarak... esok baru akan terbang ke Sarawak..

Alhamdulilah hari ni hari pertama kami berdua menjalani kehidupan baharu.. kebetulan lynn pun  masuk kerja hari ni... dan setakat ni semuanya berjalan dengan lancar..

kena lah timbang beg dahulu sebab syaratnya tak boleh lebih daripada 40kg


kebetulan hari ni umi tak kerja jadi boleh la tolong hantar sekali en roommate... kesian en roommate  isteri tak ikut hantar.

bila mak tengok gambar ni mak cakap smartnye.. haha mana taknya sebelum ni tak pernah nampak en roommate pakai macam ni..siap berkasut kilat bagai...last pakai kasut kilat time bersanding je...hehe



lynn pun tak tau ape lah yang diborakkan mereka ni..mungkin ade lah amanat dan nasihat...


sebelum masuk untuk yang kali terakhirnye kena buat ujian air kencing..and en roommate kate sume lepas x de pun yang tersangkut...yelah bila dah sampai tahap ni ade yang tak lepas mestilah rugi kan...
untuk hari pertama di pulapol jalan semarak, masih boleh pegang hp.. boleh melepak lagi atas katil.. boleh ber whats app lg dengan isteri tersayang....

moga semuanya dipermudahkan... esok akan terbang ke Sarawak dan tak tau la bile boleh contact en roommate..  

jage diri abang..jangan risau hooney dekat sini baik2 je... moga abang kuat semangat dan akan terus berusaha untuk buat yang terbaik...hooney tau abang boleh... eeee...love uuuu...kikiki

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers