iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 30 July 2010

kawan saya gila!!!!!????

salam......

hi! hi! hi!
lame sudah x mengupdate blog nie....kadang2 kite kene jugak sedar diri, sedar ruang dan sedar waktu....jd...i memang sedar diri....sebagai pelajar memang sebukkan diri dengan assignment....i sedar ruang..sebab i kene bahagikan diri i kepada benda yang lebih penting....da i juga sedar waktu..yang sememangnye sangat singkat sekarang....(tetibe gune i? pe kes!!!)
k da melalut dengan mukadimah yg tah pe2 tuh....lynn baru jek hantar assignment...alhamdulilah....siap tepat pada waktunye.....

kawan gila????agaknye kot...jom kenal die...


minah sebelah tu sapa?? kaburkan muke supaya jauh dari gosip liar!!! nie bukan sesi dating di library k..group assignment!! sebelah tu ade orang....sumpah....!! haha



nie la die....name dong king...kelakar ke??hahaha...jangan ketawa k...kesian tau die..setiap kali lecturer sebut name die...satu kelas ketawa...ye la nama dong king...kan lain macam jek...tp tu dulu la...mase baru masuk belajar...sekarang die guna nama english...terry....tukar suda.. sebab malu kot??

sumpah dlam kelas lynn mmg lynn sorang jek perempuan dari malaysia....jadi lynn memang x ade kawan...bila belajar kat sini..kawan pun kene la pilih yang betul..lagi2 kalau nak jd kawan rapat kan??

  1. nak berkawan dengan student lelaki dari malaysia..tp tak buleh la rapat sangat kan?? nanti awek die jeles ke..ape ke..mampuih lynn...jd kawan biase2 je...
  2. nak kawan dgn pak itam or mak tam...?? agak susah..sebab kes mcm or yg mcm nie la....
  3. last2 lynn pilih si terry ni jd kawan lynn...orang cina dr china...
siyes...mmg susah sikit nak berkomonikasi dengan die nie..bahase english die lynn susah nak paham......
nak tau sbb apa lynn kate die gila??

die nie suka cakap sorang2 ...kadang2 duduk sebelah die terase takut...asyk bercakap jek..tp x tau la die bercakap dengan siapa...

lynn pernah tanya..die cakap dengan siape...n then die jawab...cakap dengan diri sendiri...

since, ade sorang pak guard nie pun cite bende yang same pasal die...

"budak nie gila!! aku selalu nampak die cakap sorang2..tapi nak kate gila tak jugak...macam mana boleh belajar sampai ke sini?"

jd mmg betul la die nie suka cakap sorang2 ..bukan lynn jek nampak orang lain pun nampak....

persoalannye...selalu orang kate kalau cakap sorang2 tu orang gile je...betul ke die gile?? atau apa yg die cakap tu adalah kata2 semangat untuk diri sendiri?? emmm...takut untuk selidik lebih lanjut...harap2 die ok la.....yela risau jugak kan? dah namanye kawan...x kisah la dr bangsa or negara apa sekali pun...kawan tetap kawan..cume takut gak la...bile die cakap sorang2 then senyum2 ...hishhh....


tata2



Image Hosted by ImageShack.us

Wednesday, 14 July 2010

showdown 2010 hak milik wakaka crew

salam....semua...

lynn baru je selesai tengok final showdown 2010, dari awal lagi lynn tak kisah siapa yang menang, sebab group yang terpilih ke final memang mantap..
untuk final kali nie..memang memukau persembahan diorang..tapi hanya dua group je yang berjaya ke pusingan final battle...dan floor fever terpaksa akur dengan undian penonton...tersingkir....
di pusingan final battle..wakaka crew vs giller battle crew saingan yang mantap....teruja dengan kedua-dua kumpulan nie....dan pemenangnye ?? wkaka crew

bagi lynn tak kisah la siapa menang..sebab masing-masing ade keunikan tersendiri...tapi lynn tau dari feedback penonton ramain yang mahukan Giller battle crew yang menang...and ada gak yang cakap wakaka crew menang sebab ada alam(pemenang musim pertama So You Think You Can Dance Malaysia) sememangnye popular dan ada peminat tesendiri..



syok layan showdown 2010..hope thn depan ade lagi...tp yang tak bestnye..perempuan-perempuan yang jerit-jerit kat bawah tu...siap menangis bagai...hahha

curi picture dari sini

wakaka= walau aku kalah aku kesah apa


p/s: sambung buat assignment...sekarang nie asyik tidur lewat je...sebabnye..bila buat assignment susah nak benti....benda yang kita suka..kita akan susah nak tinggalkan....betul x? kadang-kadang..menaip n3 kat blog pun rasa macam tengah buat assignment....hehehe





Image Hosted by ImageShack.us

Tuesday, 13 July 2010

paul the octopos ramal apa pulak nie???

salam....
hihi..masih tak tidur lagi..lari dari assignment kejap...merehatkan minda sebenarnye...hihi...
world cup 2010 dah pun habis...spain menang..germany jadi la tempat ketiga...sedih?? tak pe la nak buat macam mana kan??

sepanjang world cup nie paul octopus nie memang popular..mana taknye..hampir setiap hari ada je blog-blog yang memaparkan kisah paul nie...

agak-agak kan lepas WC ni apa yang paul buat ek?? apa ramalan seterusnya dari paul nie??(walaupun kita x boleh percaya ramalan tu..jgn percaye....dose...hihi)



kekalahan germany paul puncanya??? jgn percaya k...



nak tau apa paul ramal lepas nie??







wah..paul meramal germany vs malaysia..dan malaysia menang?? hahaha...
sape la yg edit gambar sampai macam nie kan...tapi ini ok lagi..jgn yg macam bawah nie sudah la...





owh..no,no,no....kalau politik pun nak guna khidmat paul nie...habis la....harap lepas nie paul duduk diam-diam je...jadi sotong biasa je senang...bila jadi luar biasa (luar biase la sangat..) dah susah sebab diancam untuk digoreng,diratah,dikunyah..dan macam2 lagi..hihi

ok cukup 10 minit...sambung buat assignment lagi..bye2..

p/s: gambar hasil curian my epynn daripada facebook kawan kepada kawan, kawan,kawan, kawan die..


Image Hosted by ImageShack.us

Sunday, 11 July 2010

gadis, cinta dan bunga....(floria 2010)


salam ahad semua..
saje je nak update bout lynn dan my epynn punya aktiviti semalam...
semalam lynn pergi putrajaya...bukan event gengblogger tu tau...nie floria 2010 dekat putrajaya..
sebenarnye da lame dah rancang nak pergi floria nie..sejak bulan 4 kami da take note dekat kalendar tahunan kami...

eh malas la nak cerite panjang...tengok gambar mehhh..




































hahaha...mesti korang jemu tgk gambar-gambar tu kan??
gambar bawah nie..mmg pasti...satu pun x de kiteorang..meh tengok lagi...
































sangat best dekat sana...kalau yang dekat dengan rumah..boleh la pergi petang2 kan...x de la panas sangat...

malam lagi cantik ok..banyak cahaya dekat bunga tu...
ok tu jela nak update..nanti lynn update lagi..dadaa......

p/s : kamera kami kamera buruk...gambar tak lawa...:p





Image Hosted by ImageShack.us

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers